Pripreme za prijemni 2023.

Departman za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta organizuje besplatne onlajn pripreme za fakultetske prijemne iz matematike i informatike. Pripreme počinju u ponedeljak, 6.2.2023, a zainteresovani srednjoškolci treba samo da kreiraju svoj nalog na portalu https://edumoodle.pmf.uns.ac.rs kako bi uzeli učešće u ovim pripremama.

Kroz prethodnih više od 10 godina priprema prošlo je nekoliko hiljada veoma zadovoljnih srednjoškolaca. Od 2019. godine ove pripreme se održavaju onlajn, kako bi se omogućilo svim srednjoškolcima iz Srbije i iz regiona, da se spreme za prijemni, a da ne moraju fizički da budu u Novom Sadu.
Pripreme će i ove godine pokriti sve oblasti koje su maturantima neophodne da bi uspešno položili fakultetski prijemni ispit iz matematike i informatike.
Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu želi svim srednjoškolcima da pruži jednake šanse za upis na fakultet i zato su ove pripreme kao i prethodnih godina – u potpunosti besplatne. Učenici mogu da se priključe pripremama u bilo kom trenutku, a svi časovi će biti snimljeni i svi registrovani srednjoškolci moći će ovu nastavu i odloženo da pogledaju.
Pripremna nastava će se držati svakog utorka od 20 časova, a prvi čas je zakazan za ponedeljak, 6.2.2023. od 20 časova.

Na pripremama će biti obrađene sve teme koje dolaze na prijemni, a potom će nekoliko časova biti posvećeno rešavanju onih zadataka koje učenici žele da rešimo zajedno. Takođe, tokom priprema biće održan i probni onlajn prijemni.