Izmene načina polaganja predispitnih obaveza - model B

Veće DMI je donelo odluku da koriguje ranije usvojen način polaganja predispitnih obaveza u zavisnosti od toga po kom modelu se polaže predmet. Tim našeg departmana zadužen za pravljenje rasporeda ispita utvrdio je da nemamo dovoljno sala da obezbedimo da se predispitne obaveze za predmete IZ ZIMSKOG SEMESTRA KOJI SE POLAŽU PO MODELU B mogu polagati i u januarskom i u februarskom roku, a da studenti biraju jedan od ta dva roka u kom će polagati. Zato je usvojen novi predlog da se samo za te predmete (zimski semestar, model B) januarski i februarski ispitni rokovi posmatraju kao jedan ispitni rok i da u rasporedu ispita za njih postoji jedan termin (pri tome ce neki predmeti formalno upasti u januarski, a neki u februarski rok).

 

Za sve ostale predmete (model A, model B-letnji semestar, modeli C i D) način polaganja predispitnih obaveza ostaje isti kao sto je ranije odlučeno.

 

Za  ISPITE (uglavnom je to usmeni), studenti imaju dva termina za usmeni u predstojećim zimskim rokovima (bilo da jednom ili dva puta mogu polagati predispitne obaveze) jer imaju pravo na 5 ispitnih rokova u toku ove školske godine.