Hackaton: Girls can code - Univerzitet Metropolitan

Kako planiraš da provedeš prvi vikend u junu?

 

Imamo sjajnu ideju!

 

Zamisli 24h puna IT zabave, omiljenu hranu i piće, fun room i mentore iz najboljih IT kompanija - a na tebi je, da zajedno sa svojim drugaricama, studentkinjama IT fakulteta iz cele Srbije, najbolje rešiš HACKATON CASE koji se održava kao jedan od svetskih događaja mreže ''Girls in ICT''.

Hackathon iz oblast IKT-a će biti održan 2. i 3. juna, u cilju obeležavanja Svetskog dana žena u informaciono-komunikacionim tehnologijama, u prostorijama Univerziteta Metropolitan. Možeš se prijaviti samostalno ili u timu (3-4 člana), a link za prijavu i više informacija o Hackatonu očekuje te

http://www.metropolitan.ac.rs/girls-can-code-hackaton-prij…/

Žiri, sačinjen od uspešnih žena iz oblasti IKT-a, odlučivaće o pobednicama, a najbolje očekuju izuzetno zanimljive i nesvakidašnje nagrade.

I zato, ako si studentkinja nekog od IT fakulteta iz Srbije, kreativna si i timskog duha, prijavi se na „Girls Can Code“ hackathon i u atmosferi pripremljenoj samo za tebe pokaži svoje veštine i znanja.

Ne propusti priliku da se dobro zabaviš, stekneš nova poznanstva, oprobaš se u ovakvoj formi takmičenja, naučiš nešto novo i stekneš nova iskustva!

Rok za prijave je 29. maj!