BUDI STUDENT 1 DAN na PMF u Novom Sadu!

Ove godine akcija traje od 9. do 13. marta 2020!

Akciju “BUDI STUDENT 1 DAN”, PMF već tradicionalno organizuje za sve učenike završnih godina, a sa željom da srednjoškolcima pruži što više informacija o akademskom životu.

Za učešće u akciji prijavite se od 24. do 28. februara! Prijava je obavezna, a potrebno je popuniti formular, na sledećem linku:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeiRLEHnKN0qRF9Z…/viewform…

Studenti i profesori sa PMF-a će prijavljene đake provesti kroz zanimljiva predavanja, interesantne vežbe, odvesti na ručak u čuvenu studentsku menzu, na kafu u fakultetsku kantinu, pokazaće im čitaonicu, biblioteku, prošetaće kampusom, ...

“Budi student 1 dan” PMF organizuje već nekoliko godina unazad i do sada je preko 1000 srednjoškolaca BILO STUDENT 1 DAN. Budući studenti sa oduševljenjem prihvataju ovakve akcije s obzirom na neformalnu atmosferu u kojoj mogu saznati sve ono što ih zanima, a tiče se njihovog budućeg, akademskog života.

Studentski parlamet i Savez PMF-a u aprilu organizuju probni prijemni, a u toku su besplatne pripreme iz matematike i informatike, hemije, zaštite životne sredine, biologije i ekologije, tako da se naš fakultet kao i uvek trudi da pomogne đacima završnih godina srednjih škola kako bi što uspešnije i lakše upisali željeni fakultet.