Vega IT

Vega IT je u potpunosti domaća kompanija, koju su osnovali bivši studenti računarskih nauka sa FTN-a. Naša kompanija već osam godina uspešno posluje na tržištima Velike Britanije, Nemačke, Belgije i Holandije.

 

Naš san je od uvek bio da stvorimo uspešnu kompaniju i da, koristeći taj uspeh, menjamo svet na bolje.

 

Naša misija je da, s jedne strane radimo na stvaranju srećne organizacije u kojoj ćemo uživati da radimo, a s druge strane da radimo na stvaraju uspešne kompanije koja se iz godine u godinu razvija i to u smislu povećanja broja zaposlenih, ali i povećanja prihoda i profita. Ovo možemo da postignemo uz konstantan rad na ličnom razvoju i uz pozitivan stav prema izazovima na koje svakodnevno nailazimo u radu.

 

U slobodno vreme se družimo, a kompanija nam organizuje i razne sportske i zabavne aktivnosti (skijanje, rafting, paintball, teretana, crossfit, fudbal, izleti, biciklizam, putovanja i drugo).

Pozivaju se zainteresovani studenti Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, koji su upisali četvrtu ili petu godinu redovnih studija, a koji žele da rade informatički projekat, seminarski radi, bečelor ili master rad koji uključuje praktično sve obasti softverskog inžinjeringa. Na ovaj način se studentima omogućuje sticanje praktičnih visokotehnoloških znanja iz oblasti koju studiraju.

 

Pri izradi nekog od navedenih projekata/radova, studentima će biti dodeljen mentor sa PMF-a.

 

Vega IT pored izrade pomenutih projekata i radova obezbeđuje:

 

  • Studentsku praksu,

  • Stipendije (različiti nivoi stipendiranja u zavisnosti od nivoa angažovanja i znanja studenta).

 

Sve ove aktivnosti podrazumevaju da će studenti koji su zainteresovani i koji pokažu odgovarajući nivo znanja i veština biti zaposleni u Vega IT kompaniji nakon završetka studija gde bi primenjivali znanja stečena na studijama upotpunjena sa znanjima stečenim na izradi gore pomenutih radova i projekata.

 

Više informacija se može naći na sajtu kompanije

https://www.vegaitsourcing.rs/career/looking-for-internship.  


Pitanja, dodatne informatije i prijave treba poslati mejlom na adresu jobs@vegait.rs.